KAROLY KISS

Director Tehnic si Relatii Internationale

E: k.karesz.kk@gmail.com

T: +40 742 633 502

Dr. Kiss Károly centură neagră 5 DAN JKS, este directorul tehnic si responsabil cu relatiile internationale a organizației JKS România. JKS România este direct afiliat cu JKS(Japan Karate Shoto Federation) Hombu Dojo, Sugamo, Tokyo. Conducator al clubului de Karate din Gheorgheni, care a fost înființat în anul 2016, antrenează grupe de copii respectiv grupe de adulti in mod regulat. Practicanții de karate din Gheorgheni pot participa la tabere de antrenamente ținute de maeștri de karate renumiți mondial, taberele având ca rezultat obținerea multor medalii la fiecare competiție.

Clubul este afiliat la Federația Română de Karate (FRK), Karate Olimpic și Federația Japoneză de Karate SHOTO (JKS). Antrenamentele au loc de cinci ori pe săptămână, în sala de antrenamente de la adresa Piața Petőfi Sándor nr. 8.

JKS family

Cu Shihan Masao Kagawa 9 Dan JKS si familia

OTVES ADRIAN

Presedinte

E: adibartolomeu@yahoo.com
T: +40 722 341 470

Dl. Otves Adrian centură neagră 4 DAN JKS, este presedintele organizației JKS Romania, direct afiliat cu JKS(Japan Karate Shoto Federation). Totodata este conducător la Clubul Sportiv Karate Elite Brașov: https://karateelitebrasov.ro/  unde se organizează antrenamente de karate shotokan pentru copii si adulți.

CLUBUL SPORTIV KARATE ELITE BRASOV urmează linia tehnică a federației japoneze de karate shotokan JKS(Japan Karate Shoto Federation), condusă de marele sensei Masao Kagawa 9 Dan JKS, fiind direct afiliat la JKS  Tokyo – Japonia și recunoscut la nivel național de MTS – Ministerul Tineretului și Sportului. A participat ca organizator la primul seminar în România sustinut de sensei Masao Kagawa 9 dan JKS.

JKS ROMANIA

Cu Shihan Masao Kagawa 9 Dan JKS